woensdag 10 november 2010

14 - 31 oktober: cv, cv, cv, cv, cv, ...

Nog steeds druk in de weer om onze deadline, 22 oktober, te halen.De leidingen voor de radiatoren beneden liggen er wel al, maar de radiatoren zelf hangen nog niet. Verder moeten nog heel wat buizerijen aangesloten worden op collectoren en dergelijke.
Aangezien Lotje de windpokken heeft en zich toch niet helemaal lekker voelt, kan ik ook niet verderwerken aan de kamers.

voorbereiding ophangen radiator in de living














de huidige badkamer: naast het toilet komt de radiator te hangen, dat wordt zaaaalig verwarmd 'kakken' dus (excuseer me voor mijn taalgebruik)











buiskes he...


















Sams speelgoed: de kamertermostaat



















Op 22 oktober komt hij dan, de chauffageman. Hij is toch een dagje zoet met het aansluiten van een nieuwe gasleiding, ophangen een aansluiten van de ketel, schouwke steken, ... Maar dankzij Sams harde werk, heeft hij maar één dagje nodig i.p.v. de 2 reeds betaalde ... hmm ..

ingewanden van de ketel en de 'chauffageman'


















de ketel en de schouw, die naar mijn zin wel wat te laag hangt













Jammer genoeg is de chauffageman niet gemachtigd om onze ketel in gang te steken. Daarvoor moeten we een document opsturen naar Brussel, wat zoveel betekent als nog 2 weken wachten op een warm toilet...
Bovendien hebben we er nu wel een prioriteit bij: het dak van de wasplaats dichten (voor de schouw moest een gat gemaakt worden) en de ruimte min of meer gesloten krijgen zodat de ketel niet bevriest...

Sam maakte een deur tussen waskot en garage. De buitendeur werd voorzien van een kattenluik en de grote kieren werden gedicht.
















Het dak werd voorlopig dichtgelegd, eerst even uitwaaien aan 't zeetje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten