Badkamer

Evolutie van onze badkamer


Het plan:


Aangezien we 2 maanden foto's kwijt zijn, is de eerste foto er eentje van tijdens de afbraak.

de 'naadloze' douche:
15 opmerkingen:

 1. Zo mooi. Mag ik mij eens komen wassen?

  tante mi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste,

  ik ben onder de indruk van uw verbouwing. Via google kwam ik op deze blog terecht en ben heel geïnteresseerd in uw naadloze douche. Wij zijn ook bezig met een grote verbouwing en zou graag weten wat uw bevindingen zijn met dit materiaal en de leverancier. Kan u mij eens contacteren op dit email-adres: c*o*r*n*e*a*l*e*x at hotmail dot com (alles aan elkaar en zonder sterretjes)
  Alvast bedankt en nog veel succes!

  Alexander

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super en ook de kleur schitterend.
  Ik heb net een huis gekocht en ben nu volop aan het plannen voor de verbouwingen waaronder ook een volledige badkamer en die naadloze douche ziet er echt wel super uit. Ik zou het heel fijn vinden als jullie hiervan de leverancier gegevens kunnen doorsturen. Wat vinden jullie zelf van deze douche ondertussen.

  Groetjes
  Katia

  E-mail katiaverbinnen @ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. amai heel mooi gedaan. Een spiegeltje zie ik nog niet hangen, zelf heb ik er eentje met LED verlichting gekocht via www.j-mirror.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wil je starten met het verbouwen van je eigen woning? Bij het verbouwen komt heel wat kijken en ik kan het weten, ik heb het zelf ook allemaal meegemaakt. Je moet vaak enorm veel mensen aannemen om je te helpen, denk maar aan een goede dakwerker bijvoorbeeld. Er bestaat nu een website die je hulp biedt bij het kiezen van een goede dakwerker. Zo kan je de bedriegers van de ervaren dakwerkers onderscheiden. Op volgende website kan je oneindig veel tips terugvinden die je kunnen helpen bij het selecteren van de juiste dakwerker voor jouw specifieke dak. Het is geen reclame voor één specifieke dakwerker, het helpt je enkel bij het zelf leren uitkiezen van de juiste dakwerker. Mij heeft het alvast wel geholpen. dakwerken - TopDakwerken.BE

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een hele mooie badkamer geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk geworden. Wij gaan onze badkamer binnenkort verbouwen, ik heb hier erg zin in. Ik vond het echter wel lastig om alles uit te kiezen. Zo hebben wij gekozen voor synthetische vloertegels. Niet echt standaard, maar wij vonden het leuk en praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk geworden. Wij gaan onze badkamer binnenkort verbouwen, ik heb hier erg zin in. Ik vond het echter wel lastig om alles uit te kiezen. Zo hebben wij gekozen voor synthetische vloertegels. Niet echt standaard, maar wij vonden het leuk en praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is erg mooi geworden! Wij gaan onze badkamer binnenkort ook verbouwen. Ik heb er zin in, vond het wel lastig om te kiezen welke materialen je wilt gebruiken. Zo hebben wij gekozen voor <a href="http://www.swissdeck-webshop.nl/'>synthetische vloertegels</a>. Dit is niet echt gebruikelijk, maar vonden het wel erg leuk en handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij kozen voor een badkamer op maat. We wilden dan ook dat alles tot in de puntjes klopte. Het resultaat is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, hele mooie badkamer. Ik ben ook wel geïnteresseerd om te weten van waar de voegloze douche komt en welk materiaal het is. Nog steeds tevreden van?

  BeantwoordenVerwijderen

 13. prachtig resultaat. Wij zijn 65+ers en ook met de firma aan het onderhandelen en willen graag weten of de vloer niet te glad is?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb me badkamer renovatie laten doen door http://www.jeroenkissen.nl/badkamers/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi om te zien hoe het is geworden.

  BeantwoordenVerwijderen