maandag 2 augustus 2010

26 - 31 juli: pech...

Sam is ziek. Deze week werd dus niet zoveel gedaan, door ons toch niet, want mijn vader heeft wel enkele dagen verdergewerkt aan 'den elektriek' (zekeringenkast opgehangen, leidingen verbonden, aarding geslagen).


Als je goed kijkt: links in de hoek zit het binnenste van een stopcontact ingepleisterd.
De nieuwe zekeringenkast! Als dit al ingewikkeld lijkt: dit is nog maar het begin ...
We verhuisden nog maar eens naar de schoonouders die op vakantie zijn zodat Sam kon slapen zonder gestoord te worden door krijsende/spelende Feetjes. Wat een luxe om verschillende slaapkamers te hebben. Fee slaapt verdorie tot na 9 uur! Ik denk dat we hier wel even zullen blijven...

Woensdag dachten we even dat het beter ging met Sams ziekte en kwam nonkel Jacques wat raampjes dichtmetselen met de hulp van mijn vader. Sam kapte de gaten voor de glasdallen in de badkamer uit (het waren al gaten, we konden ze evengoed nuttig gebruiken), zette de pas voor de plafondprofielen uit in onze slaapkamer en werkte aan het deurgat van Lotjes kamer. Tegen de avond had hij echter weer barstende hoofdpijn...


Nonkel Jacques aan het werk: raampje op zolder is nu voorgoed weg.Daarvoor moesten wel wat toeren uitgestoken worden.
En het raam in onze traphal is nu gereduceerd tot schietgat...
Vrijdagnamiddag ging het al wat beter met 'Sams ziekte', dropten we de kindjes bij Mutti en Fati en gingen we even Ikeaën (geef toe, dat zou een werkwoord moeten zijn). We maakten weer nieuwe beslissingen over het badkamermeubel en spiegelkast en zochten spotjes en een lamp voor onze slaapkamer uit.

Zaterdag werd er een dagje gewerkt, maar 'op 't gemak': papa werkte verder aan de verlichting en Sam en ik ruimden op, wat echt nodig was, zodat we in ons slaapkamer kunnen beginnen maandag. We prutsten ook nog wat met het deurgat. Een leuke afsluiter van de dag was wel dat we nu verlichting hebben boven!! Dank u wel, papa!

Na 385 dagen was er ... licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten